خانه / آشپزی - Cooking / Autumn Rizotto With Mushrooms And Chestnuts

Autumn Rizotto With Mushrooms And Chestnuts

autumn-rizotto-with-mushrooms-and-chestnuts

Autumn Rizotto With Mushrooms And Chestnuts

Ingredients:

1 liter of broth
6 white mushrooms, soaked in water
100g butter
salt to taste
pepper to taste
1 tablespoon olive oil
1 onion
1 clove garlic
8 chestnuts
400 g different mushrooms
300 g rice
30 g Parmesan
3 tablespoons mascarpone

Instructions:

Boil gently the broth and add the white mushrooms with water.

Meanwhile in a deep pan melt the butter in 60 of butter, add olive oil and fry until golden onion, garlic and chestnuts.

Season with salt and pepper.

Add the remaining mushrooms and simmer for another 1-2 minutes, then move the contents of the pan into the pot with the broth.

Add rice and make up more broth, if necessary, so that the rice can be completely covered.

Simmer for about 20 minutes, stirring periodically.

Add the mascarpone and the grated Parmesan and mix well.

Telegram Channel

درباره ی Violet Alex

Violet Alex
  • تمامی فایل ها قبل از قرار گیری در سایت تست شده اند.لطفا در صورت بروز هرگونه مشکل از طریق نظرات مارا مطلع سازید.
  • پسورد تمامی فایل های موجود در سایت www.parsseh.com می باشد.(تمامی حروف را می بایست کوچک وارد کنید)
  • Password = www.parsseh.com
  • لطفا نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید در صورت تایپ بصورت فینگلیش نظر شما پاک خواهد شد

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.