خانه / آشپزی - Cooking / Luchnik: Bulgarian Onion Pie

Luchnik: Bulgarian Onion Pie

luchnik-bulgarian-onion-pie

Luchnik: Bulgarian Onion Pie

A very traditional recipe, especially for Northern Bulgaria.

Ingredients:

For the dough:

flour – 500 g
Water – 1 cup lukewarm
yeast – half cube alive /10g/
salt – 1 tsp
sugar – 1 tbsp

For the filling:

onion – about 400-500 g
paprika
pepper
savory
salt
spreads
yolks – 1
oil

preparation:

Sift the flour. In flour is made a well and it breaks living yeast.

On top pour lukewarm water.

Add sugar and salt.

Make soft dough. The finished dough is left to rise for 20-30 minutes.

During this time, the filling is prepared.

Chop the onion into small pieces.

Fry in hot oil, and season with spices.

Once the onions are fried, remove from the heat.

Once the dough has risen, it is divided into two balls.

One ball of dough is rolled out and put in a tray that is spread with oil and floured.

Pour the onion filling on the rolled dough and spread evenly.

The second ball of dough is also rolled.

It covers the onion.

The edges of the dough are wrapped underneath.

The finished onion pastry is left for about 15 minutes.

Onion pastry top is spread with one egg yolk and a little oil.

Then bake it in a preheated 180 C degree oven until golden brown.

Once he is ready sprinkle with a little water and wrap with a towel for about ten minutes.

Telegram Channel

درباره ی Violet Alex

Violet Alex
  • تمامی فایل ها قبل از قرار گیری در سایت تست شده اند.لطفا در صورت بروز هرگونه مشکل از طریق نظرات مارا مطلع سازید.
  • پسورد تمامی فایل های موجود در سایت www.parsseh.com می باشد.(تمامی حروف را می بایست کوچک وارد کنید)
  • Password = www.parsseh.com
  • لطفا نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید در صورت تایپ بصورت فینگلیش نظر شما پاک خواهد شد

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.