خانه / آشپزی - Cooking / Melting Moments

Melting Moments

 

Melting Moments

Ingredients:

175g unsalted butter, softened at room temperature
40g icing sugar
1/2 teaspoon pure vanilla extract
175g plain flour
40g cornflour (cornstarch)

Instructions:

With an electric mixer, cream butter and icing sugar together until pale and fluffy. Add the vanilla extract and beat for a few seconds.

Sift the flour and cornflour together over the butter mixture and mix until smooth.

Spoon the mixture into a piping bag fitted with a large star-shaped piping nozzle.

Pipe into the required shapes on a baking tray lined with parchment paper.

Space the shapes well apart.

Bake the cookies in preheated oven at 180degC for 12 minutes or until they are a pale golden colour.

Leave for a few minutes on the baking tray to firm up slightly before transferring to wire rack to cool.

Note: To prevent the cookies from spreading and hold the shape better, after piping, chill the tray of unbaked cookies in the fridge for about 30mins before baking.

Telegram Channel

درباره ی Violet Alex

Violet Alex
  • تمامی فایل ها قبل از قرار گیری در سایت تست شده اند.لطفا در صورت بروز هرگونه مشکل از طریق نظرات مارا مطلع سازید.
  • پسورد تمامی فایل های موجود در سایت www.parsseh.com می باشد.(تمامی حروف را می بایست کوچک وارد کنید)
  • Password = www.parsseh.com
  • لطفا نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید در صورت تایپ بصورت فینگلیش نظر شما پاک خواهد شد

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.