خانه / آشپزی - Cooking / طرز تهیه مربای انجیر

طرز تهیه مربای انجیر

با تشکر از ویدای عزیز که طرز تهیه این مربا را برایمان فرستاده اند مربای انجیر

طرز تهیه مربای انجیر

مواد لازم :

انجیر زرد سفت : 1 کیلو

شکر                  : 800 گرم

هل و زعقران   : به مقدار لازم

طرز تهیه :

زعقران آسیاب شده را داخل مقداری آب داغ ریخته و هم میزنیم

شکر را با دو لیوان آب میجوشانیم و پس از اینکه غلیظ شد

انجیر را که خیلی نازک پوست کنده ایم ( البته خیلی از خانم ها هم انجیر را با پوست برای مربا درست کردن استفاده میکنند ) را  داخل ظرفی که شکر در آن میجوشد ریخته و زعفران آسیاب شده را که داخل آب گرم خیسانده بودیم به همراه هل به آن اضافه میکنیم . سپس شعله را کم میکنیم تا به آرامی رنگ انجیرها عوض شده و شیره مربا قوام آید . شعله زیر مظرف مربا را خاموش میکنیم و پس از اینکه سرد شد داخل شیشه مربا می ریزیم

نوش جانتان

Telegram Channel

درباره ی Mohammad Daeizadeh

Avatar
  • تمامی فایل ها قبل از قرار گیری در سایت تست شده اند.لطفا در صورت بروز هرگونه مشکل از طریق نظرات مارا مطلع سازید.
  • پسورد تمامی فایل های موجود در سایت www.parsseh.com می باشد.(تمامی حروف را می بایست کوچک وارد کنید)
  • Password = www.parsseh.com
  • لطفا نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید در صورت تایپ بصورت فینگلیش نظر شما پاک خواهد شد

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.