خانه / آشپزی - Cooking / Smokey Chicken & Bean Stew

Smokey Chicken & Bean Stew

 

Smokey Chicken & Bean Stew

Ready in 45 minutes
Serves : 4

By John Smith

Ingredients:

1 large red onion; sliced
2 single garlic cloves; crushed
1 tablespoon olive oil
1 dessertspoon Smoked Paprika; (rounded)
1 large red pepper; cut into chunks
4 single skinless chicken thighs; cut into strips
150 grams chorizo; cut into strips
4 large Tomatoes; chopped
250 mililiters Chicken Stock
400 grams borlotti beans; rinsed and drained
2 teaspoons Sugar
2 teaspoons Plain flour; (heaped)

Instructions:

Cook the onion and garlic in 1 tbsp olive oil until softened.

Add the paprika and the red pepper and cook for a minute or two.

Add the chicken and chorizo and fry for five of minutes.

Stir in the tomatoes and sugar.

Use a little of the prepared stock to make a loose paste with the plain flour.

Add into the pot, together with the stock and bring to a simmer.

Add the beans and cook for another 20-30 minutes or until thickened to your liking.

Serve over boiled long-grain rice.

Telegram Channel

درباره ی Mohammad Daeizadeh

  • تمامی فایل ها قبل از قرار گیری در سایت تست شده اند.لطفا در صورت بروز هرگونه مشکل از طریق نظرات مارا مطلع سازید.
  • پسورد تمامی فایل های موجود در سایت www.parsseh.com می باشد.(تمامی حروف را می بایست کوچک وارد کنید)
  • Password = www.parsseh.com
  • لطفا نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید در صورت تایپ بصورت فینگلیش نظر شما پاک خواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.