خانه / آشپزی - Cooking / Italian Meatballs

Italian Meatballs

 

Italian Meatballs

Ready in 45 minutes

Serves : 12

Ingredients:

2 lbs ground beef; (medium fat content – not too low)
1 cup Pecorino Romano cheese; (imported is best)
1 cup bread crumbs; (plain or italian seasoned)
1 cup parsley; fresh chopped
5 cloves garlic; minced (can never have too much garlic)
1 cup of Water
5 large Eggs; (extra large)
0.5 cup Olive Oil; for frying

Instructions:
Combine all ingredients except oil (half the water) into large bowl and mix well by hand

Microwave a small piece of mixture to test texture and taste

(Add more water for softer meatballs)

Roll meatballs to slightly larger than a golf ball

Fry in 1/2 inch olive oil on medium heat turning over as needed. Do not burn.

(will cook more thoroughly in sauce otherwise cook fully through if eating plain)

Telegram Channel

درباره ی Mohammad Daeizadeh

Avatar
  • تمامی فایل ها قبل از قرار گیری در سایت تست شده اند.لطفا در صورت بروز هرگونه مشکل از طریق نظرات مارا مطلع سازید.
  • پسورد تمامی فایل های موجود در سایت www.parsseh.com می باشد.(تمامی حروف را می بایست کوچک وارد کنید)
  • Password = www.parsseh.com
  • لطفا نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید در صورت تایپ بصورت فینگلیش نظر شما پاک خواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.