خانه / آشپزی - Cooking / Shtoratz: An Armenian Appetizer

Shtoratz: An Armenian Appetizer

 

Shtoratz: An Armenian Appetizer

Ingredients:

an eggplant medium sized
For the stuffing:
60 g of yogurt /drained/
100 grams of cheese
dill
wild garlic
white pepper

 

Instructions:

The eggplant is cut into slices lengthwise.

It is salted and left for 15 minutes to let out its bitter juice.

The slices are then washed and dried with a napkin.

Fry the eggplant in heated oil to golden brown.

Drain and leave to cool.

The stuffing is prepared as the cheese is finely chopped and mixed with the drained yogurt, seasoned with white pepper, dill and wild garlic.

Put a teaspoon of stuffing on each slice of eggplant, wrap and make a roll.

 

Telegram Channel

درباره ی Violet Alex

Violet Alex
  • تمامی فایل ها قبل از قرار گیری در سایت تست شده اند.لطفا در صورت بروز هرگونه مشکل از طریق نظرات مارا مطلع سازید.
  • پسورد تمامی فایل های موجود در سایت www.parsseh.com می باشد.(تمامی حروف را می بایست کوچک وارد کنید)
  • Password = www.parsseh.com
  • لطفا نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید در صورت تایپ بصورت فینگلیش نظر شما پاک خواهد شد

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.