خانه / آشپزی - Cooking / آش / طرز تهیه آش کشک سنندج

طرز تهیه آش کشک سنندج

آش کشک سنندج یکی از آش های محلی و بسیار خوشمزه و پرملات و مقوی می باشد .

امروز طرز تهیه این آش خوشمزه را با هم مرور می کنیم انشاالله که از نوش جان کردن این

غذای خوشمزه لذت ببرید .

آش کشک سنندج

ash kashk

مواد لازم :
گوشت گوسفند                                    500 گرم

برنج                                                    3 فنجان

نخود                                                   1 فنجان

شوید یا شبت                                      100 گرم

جعفری                                               100 گرم

گشنیز                                                100 گرم

مرزه                                                   100 گرم

سبزی کوهی یا کاشمه                         بمقدارلازم

کشک                                                 1 پیمانه

گردو                                                  برای تزئین روی آش

پیاز داغ                                              3 قاشق غذا خوری

نعناع داغ                                            2 قاشق غذا خوری

پیاز                                                   1 عدد

نمک و فلفل و زردچوبه                          بمقدار لازم

روغن                                                 بمقدار لازم

ادویه                                                 بمقدار لازم

طرز تهیه کوفته ریزه :

گوشت چرخ کرده و پیاز و ادویه را با فلفل و نمک و زرد چوبه مخلوط کرده خوب ورز می دهیم

سپس به اندازه فندق بزرگ گرد می کنیم و در روغن که داغ شده‌ است، سرخ می ‌کنیم.
طرز تهیه آش:
نخود را خیس کرده و با گوشت می ‌پزیم.

بعد برنج و نمک را به آن اضافه کرده تا برنج مثل کته نرم و له شود.

سپس سبزی های خرد شده و سبزی کاشمه خشک شده را که از قبل خیس و صاف کرده

ایم با برنج و گوشت مخلوط می کنیم تا بپزند .

در هنگام پختن، آب آش که کم شد, هربار مقداری آب ‌جوش اضافه کرده و هم می زنیم.

این آش مثل بقیه آش‌ها باید مقداری شل و روان باشد.

کشک ساییده را آرام آرام در چند مرحله اضافه می ‌کنیم و هم می ‌زنیم (با حرارت ملایم)

وقتی خوب مخلوط شد نصف کوفته ‌ها را داخل آن می ریزیم و به هم می زنیم و شعله گاز

را خاموش می ‌کنیم.

آش که پخته و جا افتاده و آماده سرو کردن است .

آش را در ظرف مورد نظر می ‌کشیم و روی آن را با کشک 4 قسمت می ‌کنیم و در هر

قسمت تعدادی کوفته ریزه، نعناع داغ، پیاز داغ و مقداری گردو برای تزئین می ریزیم .

نوش جانتان

Telegram Channel

درباره ی Mohammad Daeizadeh

Avatar
  • تمامی فایل ها قبل از قرار گیری در سایت تست شده اند.لطفا در صورت بروز هرگونه مشکل از طریق نظرات مارا مطلع سازید.
  • پسورد تمامی فایل های موجود در سایت www.parsseh.com می باشد.(تمامی حروف را می بایست کوچک وارد کنید)
  • Password = www.parsseh.com
  • لطفا نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید در صورت تایپ بصورت فینگلیش نظر شما پاک خواهد شد

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.