خانه / آشپزی - Cooking / Irish Beef and Stout Stew

Irish Beef and Stout Stew

 

Irish Beef and Stout Stew

Ready in 45 minutes
Serves : 10

By Jim Maloney

Ingredients:

4 lbs Beef Chuck; cut into 1 1/2-inch cubes
1/4 cup all purpose flour
2 6-oz cans tomato paste
2 1/2 lbs new potatoes; scrubbed
2 medium onions; cut into 1-inch pieces
2 14.5-oz cans low sodium beeth broth
1 14.9-oz can stout beer
10 cloves garlic; sliced
coarse salt
ground pepper
2 10-oz boxes frozen baby peas; thawed

Instructions:

Preheat oven to 350 degrees F.

In a 5-quart Dutch oven or heavy pot, toss beef with flour; stir in tomato paste.

Add potatoes, onions, broth, beer, and garlic; season with salt and pepper.

Cover, and bring to a boil over medium heat, stirring occasionally.

Transfer pot to oven, and cook, covered, until meat is fork-tender, 2 1/2 to 3 hours.

Stir in peas, and season with salt and pepper.

Telegram Channel

درباره ی Mohammad Daeizadeh

Avatar
  • تمامی فایل ها قبل از قرار گیری در سایت تست شده اند.لطفا در صورت بروز هرگونه مشکل از طریق نظرات مارا مطلع سازید.
  • پسورد تمامی فایل های موجود در سایت www.parsseh.com می باشد.(تمامی حروف را می بایست کوچک وارد کنید)
  • Password = www.parsseh.com
  • لطفا نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید در صورت تایپ بصورت فینگلیش نظر شما پاک خواهد شد

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.