خانه / آشپزی - Cooking / طرز تهیه برنج کاسه ای آذری

طرز تهیه برنج کاسه ای آذری

برنج کاسه ای آذری یکی از غذاهای محلی آذربایجان شرقی و شاید اکثر آذری زبان ها باشد
برنج کاسه ای آذری

Berang kase-ei

مواد لازم:

برنج :                                     3 پیمانه

گوشت مرغ :                          250 گرم

پیاز خرد شده :                        2 عدد

ذرت کنسروشده :                    1 پیمانه

نخودفرنگی :                           1 پیمانه

هویج خردشده :                      2 عدد

زرشک :                                 2 قاشق غذاخوری

خلال بادام  :                           2 قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و ادویه :                  بمقدار لازم

روغن :                                   بمقدار لازم

berenj kase-ei azari

طرز تهیه:

برنج را از قبل همراه می خیسانیم

مرغ را با افزودن 1 پیاز (برای گرفتم بوی زهم مرغ) و نمک و ادویه جداگانه می پزیم

پیاز را ریز خرد کرده و داخل ماهیتابه سرخ می کنیم.

برنج خیسانده شده آبکش میکنیم تا آب و نمک آن رفته و سپس داخل ماهیتابه می ریزیم

و پس از افزودن نمک . فلفل .زعفران . و ادویه همراه با پیاز چند دقیق تفت میدهیم

هویج را خرد می کنیم و نخود فرنگی . ذرت . خلال بادام و زرشک را هم اضافه کرده و

مقداری آب داخلش می ریزیم و می گذاریم تا بپزد

فر را روشن و روی 180 درجه سانیگراد تنظیم می کنیم تا گرم شود

ظرف پیرکس مان را چرب می کنیم و برنج و مرغ را لایه به لایه درون ظرف می ریزیم و درون

فر بمدت 30 دقیقه می گذاریم تا آماده سرو کردن شود

Telegram Channel

درباره ی Mohammad Daeizadeh

  • تمامی فایل ها قبل از قرار گیری در سایت تست شده اند.لطفا در صورت بروز هرگونه مشکل از طریق نظرات مارا مطلع سازید.
  • پسورد تمامی فایل های موجود در سایت www.parsseh.com می باشد.(تمامی حروف را می بایست کوچک وارد کنید)
  • Password = www.parsseh.com
  • لطفا نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید در صورت تایپ بصورت فینگلیش نظر شما پاک خواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.