خانه / آشپزی - Cooking / طرز تهیه میرزا قاسمی

طرز تهیه میرزا قاسمی

mirzaghasemi

  طرز تهیه میرزا قاسمی

مواد لازم :

بادمجان :                               1 کیلو

سیر :                                    5 حبه

گوجه فرنگی :                    2 عدد متوسط

نمک فلفل زرد چوبه :        بمقدار لازم

تخم مرغ  :                        2 عدد

روغن :                             به مقدار لازم

اول بادمجان را شسته و خشک نموده سپس روی اجاق گاز ( به دلیل اینکه گاز خیلی کثیف نشود روی شعله پخش کن )  گذاشته تا کبابی شودسپس پوست آن را کنده و کنار گذاشته تا همه آنها پوست

کنده شوند

mghasemi

داخل یک قابلمه آنها را با گوشت کوب زده تا ریز شود ( بهتر است که کاملا ریز شود ) سپس

داخل یک ماهی تابه ریخته روی حرارت کم گذاشته در ماهی تابه را می گذاریم تا آرام آرام بپزد نمک فلفل را اضافه می کنیم

در یک ماهی تابه کوچکتر سیر را که ریز رنده نموده ایم با زرد چوبه و کمی نمک و روغن سرخ نموده پس از طلایی شدن سیر 2 عدد تخم مرغ را داخلش شکسته و روی حرارت کم میگذاریم  تا

تخم مرغ ببندد  شعله را خاموش کرده

بادمجان که پخت و آبش گرفته شد . مخلوط سیر و تخم مرغ را به آن اضافه نموده روی حرارت کم گذاشته و گوجه فرنگی را نگینی نموده به آن اضافه می کنیم درب تابه را گذاشته روی شعله کم

 میگذاریم تا جا بیافتد و گوجه به خورد بادمجان رود  (لازم به ذکر است که بعضی ها از گوجه فرنگی استفاده نمی کنند ) .

نوش جانتان

Telegram Channel

درباره ی Giti Mirzaei

Giti Mirzaei
  • تمامی فایل ها قبل از قرار گیری در سایت تست شده اند.لطفا در صورت بروز هرگونه مشکل از طریق نظرات مارا مطلع سازید.
  • پسورد تمامی فایل های موجود در سایت www.parsseh.com می باشد.(تمامی حروف را می بایست کوچک وارد کنید)
  • Password = www.parsseh.com
  • لطفا نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید در صورت تایپ بصورت فینگلیش نظر شما پاک خواهد شد

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.