خانه / آشپزی - Cooking / زیتون پرورده

زیتون پرورده

 

 
زیتون پرورده یکی از مخلفاتی است که گیلانی ها بر سر سفره خود میگذارند
طرز تهیه زیتون پرورده
مواد لازم
مغز گردو:                 300 گرم
زیتون بدون هسته:        نیم کیلو
 آب انار ترش:            بمقدار لازم
نمک :                     بمقدار لازم
گل پر :                    بمقدار لازم
سبزی مخصوص گیلان زمین به نام  محلی
چوچاق    :               بمقدار لازم
SAMSUNG DIGIMAX D530
مغز گردو را با مولینکس خرد کرده به اندازه ای که کاملا له نشود
سپس زیتون را   به گردو اضافه نموده
اب انار را ارام ارام داخل مواد فوق ریخته و هم می زنیم تا به اندازه ای که گردو کاملا حل شده و مواد ابکی هم نشود . باید غلیظ باشد
اگر دوست دارید که طعم زیتون پرورده محلی باشد مقدار 3 حبه سیر خرد شده اضافه می نماییم
در غیر این صورت بدون سیر
کمی نمک و مقدار کمی گل پر و
مقدار کمی سبزی چوچاق خرد شده به ان اضافه می نماییم
حالا  زیتون پرورده آماده سرو شدن هست
نوش جانتان
IMG11135218
Telegram Channel

درباره ی Giti Mirzaei

Giti Mirzaei
  • تمامی فایل ها قبل از قرار گیری در سایت تست شده اند.لطفا در صورت بروز هرگونه مشکل از طریق نظرات مارا مطلع سازید.
  • پسورد تمامی فایل های موجود در سایت www.parsseh.com می باشد.(تمامی حروف را می بایست کوچک وارد کنید)
  • Password = www.parsseh.com
  • لطفا نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید در صورت تایپ بصورت فینگلیش نظر شما پاک خواهد شد

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.