خانه / آشپزی - Cooking / آش / طرز تهیه آش قلیه – گیلان

طرز تهیه آش قلیه – گیلان

Aash-e Ghelyeh

 

طرز تهیه آش قلیه – گیلان

 

گوشت چرخ‏ کرده : 200 گرم

پیاز رنده شده : 1 عدد

لوبیا سفید : 130 گرم

نخود : 100 گرم

هویج نگینی : 3 عدد

کشمش پلویی  : 150 گرم

قیصی : 8 عدد

چغندر : 1 عدد

سبزی ( خالولش، نعنا، تره، جعفری، گشنیز ) :  500 گرم

آرد برنج : 100 گرم

شکر : 3 قاشق‏ غذاخوری

سرکه :  3 قاشق غذاخوری

آبغوره :  نیم پیمانه

نمک، فلفل : بمقدار لازم

نعنا داغ : بمقدار لازم

طرز تهیه :

نخود و لوبیا را از شب قبل بهمراه مقداری نمک در آب سرد بخیسانید

نخود و لوبیا را پس از عوض کردن آب  با 1 لیتر آب و کمی نمک روی شعله گاز می گذاریم تا بپزند

آرد برنج را با 1 پیمانه آب مخلوط کرده و به حبوبات اضافه می کنیم

چغندر و هویج را شسته، پوست گرفته، نگینی خرد کرده و به آش اضافه می کنیم

گوشت چرخ‏ کرده را با 1 عدد پیاز رنده شده ورز داده و کمی فلفل و نمک افزوده و با آن سر گنجشکی آماده کرده

و به همراه سبزی شسته و خرد شده به آش اضافه می کنیم

قیصی و کشمش را نیم ساعت خیس کرده و سپس  قیصی را خرد نموده با کشمش در روغن تفت داده و داخل آش

می ریزیم

سپس شکر، آبغوره و سرکه را  به آش اضافه می کنیم

درانتها نمک و فلفل را افزوده و آش را تست می کنیم تا نمک و فلفل آن ، اندازه باشد

آش را که کاملا جا افتاده داخل ظرف ریخته و روی آنرا تزیین و سرو می کنیم

 

Telegram Channel

درباره ی Mohammad Daeizadeh

Avatar
  • تمامی فایل ها قبل از قرار گیری در سایت تست شده اند.لطفا در صورت بروز هرگونه مشکل از طریق نظرات مارا مطلع سازید.
  • پسورد تمامی فایل های موجود در سایت www.parsseh.com می باشد.(تمامی حروف را می بایست کوچک وارد کنید)
  • Password = www.parsseh.com
  • لطفا نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید در صورت تایپ بصورت فینگلیش نظر شما پاک خواهد شد

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.