خانه / آشپزی - Cooking / طرز تهیه قلیه اسفناج

طرز تهیه قلیه اسفناج

Ghelye Esfanaj

 

طرز تهیه قلیه اسفناج

مواد لازم :

گوشت چرخ کرده : 200 گرم

پیاز : 2 عدد متوسط

روغن : بمقدار لازم

حبوبات : 200 گرم (مخلوطی از  لوبیا چشم بلبلی . لپه . عدس )

اسفناج : 1 کیلو

کشک ساییده شده : 2 پیمانه

پیاز داغ  : 2 قاشق غذاخوری

نعنا داغ : 2 قاشق غذاخوری

نمک : بمقدار لازم

فلفل : بمقدار لازم

طرز تهیه :

حبوبات را از چند ساعت جلوتر در مقداری آب سرد و نمک می خیسانیم

حبوبات را پس تخلیه آب جهت جلوگیری از نفخ  , داخل قابلمه ای  با مقداری آب و نمک روی شعله گاز قرار می دهیم تا بپزند

گوشت چرخ کرده را با 2 عدد پیاز رنده شده مخلوط کرده و کمی نمک و فلفل افزوده و کوفته ریزه درست می کنیم

داخل ماهیتابه ای روغن ریخته و روی شعله گاز قرار می دهیم و سپس کوفته ریزه ها را سرخ می کنیم

کوفته ریزه های سرخ شده را داخل قابلمه محتوی حبوبات می ریزیم

اسفناج را خرد کرده و داخل قابلمه می ریزیم

حرارت زیر قابلمه را کم کرده و با حرارت ملایم می گذاریم تا اسفناج هم کاملا پخته و آب آن کشیده شود

قلیه را که آماده شده داخل ظرف ریخته و روی آن را با کشک وپیاز داغ و نعنا داغ و مغز گردو تزیین و سرو می کنیم

 

Telegram Channel

درباره ی Mohammad Daeizadeh

  • تمامی فایل ها قبل از قرار گیری در سایت تست شده اند.لطفا در صورت بروز هرگونه مشکل از طریق نظرات مارا مطلع سازید.
  • پسورد تمامی فایل های موجود در سایت www.parsseh.com می باشد.(تمامی حروف را می بایست کوچک وارد کنید)
  • Password = www.parsseh.com
  • لطفا نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید در صورت تایپ بصورت فینگلیش نظر شما پاک خواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.