خانه / آشپزی - Cooking / Austrian Kale

Austrian Kale

Austrian Kale

Austrian Kale

Cooking time 1 hours
Serves  4

Ingredients :

1/2 md Onion; coarsely chopped
1 Stalk celery; chopped
2 tb Vegetable oil
Sour cream; (garnish)
4 md Potatoes; quartered
1 1/2 c Chicken stock; or bouillon
1 Garlic; minced
2 bn Kale; washed

Preparation :

Cut the kale leaves into 1/2-inch-wide strips.

Blanch them in lightly salted boiling water for one minute.

Set aside.

Saute the garlic and onion in the oil until lightly browned.

Add the chicken stock, potatoes, celery, and blanched kale.

Simmer together until potatoes fall apart and lose their shape.

Stir; season with salt and pepper, garnish with sour cream and serve.

Telegram Channel

درباره ی Mohammad Daeizadeh

Avatar
  • تمامی فایل ها قبل از قرار گیری در سایت تست شده اند.لطفا در صورت بروز هرگونه مشکل از طریق نظرات مارا مطلع سازید.
  • پسورد تمامی فایل های موجود در سایت www.parsseh.com می باشد.(تمامی حروف را می بایست کوچک وارد کنید)
  • Password = www.parsseh.com
  • لطفا نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید در صورت تایپ بصورت فینگلیش نظر شما پاک خواهد شد

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.