Buco Pie

Buko pie

Buco Pie

Ingredients:

1/4 cup water
1/3 cup cornstarch
2 cups coconut water
1 cup sugar
2 cups shredded young coconut ( buco)
1 teaspoon vanilla
1 8-inch double-crust pie shell
1 egg white

Directions:

Preheat oven to 375 degrees F.

Put the 1/4 cup water and cornstarch into a saucepan and mix with a spoon to combine.

Stir in the coconut water and sugar and bring to a boil.

Cook, stirring constantly, over medium to low heat until thick.

Add the shredded buco and vanilla and cook 3 more minutes.

Cool buco mixture slightly and put into pie pan that has been lined with bottom pie crust.

Top with upper pie crust, seal edges and flute decoratively.

Brush with slightly beaten egg white to glaze (some will be left over- do not use more than necessary), and make a few cuts in the top crust to let steam escape.

Bake at 375 degrees 25 to 30 minutes, or until the crust is golden brown.

Telegram Channel

درباره ی Violet Alex

Violet Alex
  • تمامی فایل ها قبل از قرار گیری در سایت تست شده اند.لطفا در صورت بروز هرگونه مشکل از طریق نظرات مارا مطلع سازید.
  • پسورد تمامی فایل های موجود در سایت www.parsseh.com می باشد.(تمامی حروف را می بایست کوچک وارد کنید)
  • Password = www.parsseh.com
  • لطفا نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید در صورت تایپ بصورت فینگلیش نظر شما پاک خواهد شد

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.