خانه / آشپزی - Cooking / Kani and Mango Fresh Spring Rolls

Kani and Mango Fresh Spring Rolls

Kani and Mango Fresh Spring Rolls

Kani and Mango Fresh Spring Rolls

Japanese and Vietnamese flavors come together in this refreshing roll.
Serves 3 to 4

Ingredients:

1 cucumber, seeded and sliced into thin strips
12 crab sticks (kani), separated into threads
2 to 3 tablespoons Japanese mayonnaise, plus extra to serve
salt and pepper, to taste
6 (8-inch) pieces Vietnamese rice paper
6 leaves lettuce
1 mango, sliced into thin strips

Instructions:

1. Squeeze cucumber strips to remove excess water.
2. Combine cucumber, crab sticks, and mayonnaise in a bowl. Season to taste with salt and pepper.
3 Dip a piece of rice paper quickly in a big bowl of water to soften it. Lay the softened wrapper on a clean chopping board.
4.Place a lettuce leaf on the lower third portion of the rice paper. Place a spoonful of crab mixture on top of the lettuce leaf and top with 1 to 2 mango slices. Roll the rice paper tightly to secure the filling. Repeat to make a total of 6 rolls.
5. Arrange on a serving platter and serve with extra Japanese mayonnaise, if desired.

Telegram Channel

درباره ی Violet Alex

Violet Alex
  • تمامی فایل ها قبل از قرار گیری در سایت تست شده اند.لطفا در صورت بروز هرگونه مشکل از طریق نظرات مارا مطلع سازید.
  • پسورد تمامی فایل های موجود در سایت www.parsseh.com می باشد.(تمامی حروف را می بایست کوچک وارد کنید)
  • Password = www.parsseh.com
  • لطفا نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید در صورت تایپ بصورت فینگلیش نظر شما پاک خواهد شد

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.