خانه / آشپزی - Cooking / طرز تهیه خورش بز قرمه کرمان

طرز تهیه خورش بز قرمه کرمان

Koreshte Boze Ghormeh

 

طرز تهیه خورش بز قرمه کرمان

*

مـواد لازم :

نخود : یک پیمانه
پیاز متوسط : 4 عدرر
سیر : یک بوته
گوشت بدون استخوان : 500 گرم
کشک : بمقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبه  : بمقدار لازم
زعفران دم کرده : یک قاشق سوپخوری
نعنا داغ  : بمقدار لازم
گردو خرد شده : بمقدار لازم

طرز تهیه :
نخودها را از قبل خیس می کنیم

پیاز را خرد کرده و با روغن سرخ می کنیم و نصف آن را برای تزئین روی غذا کنار می گذاریم

در نصف مابقی پیاز سرخ شده ، سیر را خرد کرده و تفت می دهیم و زردچوبه و فلفل هم به آن اضافه می کنیم

سپس گوشت را می ریزیم و تفت می دهیم

آب نخود را خالی و مجددا آب ریخته و روی حرارت می گذاریم تا چند دقیقه بجوشد و آبش را برای گرفتن نفخ نخودها خالی می کنیم

نخودها را داخل قابلمه گوشت که با پیاز و سیر تفت داده ایم می ریزیم

سپس آب روی آن ریخته و با حرارت ملایم می گذاریم تا بپزد و بعد از پخت آنها را کاملاً کوبیده و له می کنیم

کشک و زعفران و نمک را به خورش اضافه کرده و روی حرارت می گذاریم تا کاملاً جا بیفتد

خورش بز قرمه آماده است آن را در ظرف کشیده و با کشک ، پیاز داغ ، گردو و نعنا داغ تزئین کرده و با نان و یا با برنج می توانید سرو کنید

 

Telegram Channel

درباره ی Mohammad Daeizadeh

  • تمامی فایل ها قبل از قرار گیری در سایت تست شده اند.لطفا در صورت بروز هرگونه مشکل از طریق نظرات مارا مطلع سازید.
  • پسورد تمامی فایل های موجود در سایت www.parsseh.com می باشد.(تمامی حروف را می بایست کوچک وارد کنید)
  • Password = www.parsseh.com
  • لطفا نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید در صورت تایپ بصورت فینگلیش نظر شما پاک خواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.