خانه / Music / Julio Iglesias / دانلود رایگان آلبوم Gwendoline – خولیو ایگلسیاس Free Download : Julio Iglesias – Gwendoline Album

دانلود رایگان آلبوم Gwendoline – خولیو ایگلسیاس Free Download : Julio Iglesias – Gwendoline Album

Julio Iglesias - Gwendoline Album

Julio Iglesias - Gwendoline Album-2

Julio Iglesias - 3

Julio Iglesias Honoured in Madrid

دانلود رایگان آلبوم Gwendolineخولیو ایگلسیاس

 Free Download : Julio Iglesias – Gwendoline Album – 1970

.

Julio Iglesias – Discography

1969 – Yo Canto
1970 – Gwendoline
1972 – Julio Iglesias
1972 – Por Una Mujer
1973 – Soy
1973 – Un canto a galicia
1974 – A Flor de Piel
1974 – A Mexico
1975 – El Amor
1976 – America
1976 – En el Olimpia(d)
1977 – A mis 33 Años
1978 – 24 greatest Songs
1978 – Da Manuela A Pensami
1978 – Sono un pirata sono un signore
1979 – Aimer La Vie
1979 – Emociones
1980 – Amanti
1980 – Hey
1980 – Sentimental
1981 – De Niña a Mujer
1981 – Minhas Canções Preferidas
1981 – Zärtlichkeiten
1982 – Et L’amour Créa La Femme
1982 – Moments
1983 – En Concierto
1983 – Julio
1984 – 1100 Bel Air Place
1985 – Libra
1987 – Begin the beguine
1987 – Un hombre solo
1988 – Non Stop
1989 – 24 grandes éxitos latinos
1989 – Aquellas primeras canciones
1989 – Raices
1990 – Julio
1990 – Starry Night
1992 – Calor
1992 – Milonga Sentimental
1993 – Los 60
1994 – Crazy
1995 – La carretera
1996 – Tango
1997 – 2 en 1 Yo canto + Gwendolyn
1997 – Corazon Latino
1997 – Schenk mir Deine Liebe
1998 – 2 en 1 Un canto a Galicia + Soy
1998 – La mia vita
1998 – Ma vie
1998 – Mi vida grandes éxitos
1998 – Minha vida-Grandes sucessos
1998 – My Life
1999 – La vida sigue igual
2000 – Star Profile
2000 – Noche De CuatroLunas
2001 – Ao Meu Brasil
2001 – Una Donna Puo Cambiar La Vita
2002 – Eternamente Julio
2002 – Personalidad-20 Exitos
2003 – Divorcio
2003 – Love Songs
2003 – Love Songs Canciones de Amor
2003 – Perfil
2004 – En Français
2004 – Sus Mas Grandes Exitos
2004 – Wenn ein Schiff Vorüber Fährt
2005 – L’homme Que Je Suis
2014 – The Spanish Collection (2CD)
2015 – Mexico

آرشیو آلبوم های خولیو ایگلسیاس

این آلبوم ها به تدریج و روزانه یک آلبوم در روز

برای دانلود شما در سایت قرار خواهند گرفت

دانلود رایگان

Free Download

Telegram Channel

درباره ی Mohammad Daeizadeh

  • تمامی فایل ها قبل از قرار گیری در سایت تست شده اند.لطفا در صورت بروز هرگونه مشکل از طریق نظرات مارا مطلع سازید.
  • پسورد تمامی فایل های موجود در سایت www.parsseh.com می باشد.(تمامی حروف را می بایست کوچک وارد کنید)
  • Password = www.parsseh.com
  • لطفا نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید در صورت تایپ بصورت فینگلیش نظر شما پاک خواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.